A foggy mountain trip|En tåkete dag i byfjellene

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It was time to open the scouts’ mountain hut after the summer, a perfect but foggy day. The scouts were split in groups to do a few tasks, baking cakes among other things – my favorite. We were surprised how patient our little one was, she walked up the mountain without any hassle, here is her and her mom in the fog:

Our little one and her mom

Heres the scouts’ mountain hut:

kåken

I felt we were in the middle of the clouds when the fog lifted:

tåke

Heres more photos I took:


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det var dags for å åpne speidernes hytte Kåken igjen etter sommerferien, en perfekt dag men hjelpe meg for en tett tåke. Speiderne ble delt inn i grupper og fikk noen morsomme oppgaver, blant annet kakebaking, som var min favoritt. Vi ble positivt overrasket over hvor flink minstemannen vår var til å gå opp til Rundemanen og litt videre til hytten. Her er hun og mammaen i tåken:

Our little one and her mom

Her er speiderhytten Kåken:

kåken

Da tåken lettet fikk jeg følelsen av å være midt i skylaget:

tåke

Her er noen flere bilder jeg tok på turenk:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.