A foggy mountain trip|En tåkete dag i byfjellene

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]It was time to open the scouts’ mountain hut after the summer, a perfect but foggy day. The scouts were split in groups to do a few tasks, baking cakes among other things – my favorite. We were surprised how patient our little one was, she walked up the mountain without any hassle, here is her and her mom in the fog:

Our little one and her mom

Heres the scouts’ mountain hut:

kåken

I felt we were in the middle of the clouds when the fog lifted:

tåke

Heres more photos I took:


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det var dags for å åpne speidernes hytte Kåken igjen etter sommerferien, en perfekt dag men hjelpe meg for en tett tåke. Speiderne ble delt inn i grupper og fikk noen morsomme oppgaver, blant annet kakebaking, som var min favoritt. Vi ble positivt overrasket over hvor flink minstemannen vår var til å gå opp til Rundemanen og litt videre til hytten. Her er hun og mammaen i tåken:

Our little one and her mom

Her er speiderhytten Kåken:

kåken

Da tåken lettet fikk jeg følelsen av å være midt i skylaget:

tåke

Her er noen flere bilder jeg tok på turenk:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.