Autumn in Venice|Høst i Venezia

[lang_en]I was very lucky and were allowed to attend the Netgen Summercamp 2016; a wonderful week with great colleges from all over the world and a fantastic learning experience. Getting from little Norway to Croatia is always a challenge, a few years ago we flew to Italy and drove to Croatia. This year we went via Venezia and ferry to Rovinj. 🙂 We had to walk real fast through the city so I had to shoot while walking, not the ordinary sightseeing. 🙂 Heres a few photos from the trip though Venice.


[/lang_en][lang_nb-no]Jeg var så heldig og fikk være med på Netgen Summercamp 2016; en fantastisk uke med herlige kolleger fra hele verden og et supert faglig opplegg. Å komme seg fra Bergen til Rovinj er alltid litt knotete. For noen år siden fløy vi til Italia og kjørte bil til Rovinj via Slovenia – det var en opplevelse i seg selv. I år valgte vi å reise via Venezia og båt til Rovinj. Det var en helt utrolig fin tur. Vi tok båtbuss fra flyplassen inn til sentrum, det tok litt lengre tid enn vi beregnet – det var en rutebuss som stoppet på alskens flytende busstopp. 🙂

Men kollegaene mine er så raske til fots så jeg knipset bilder i fart – ikke mye sightseeing her i gården, nei! 🙂 Her er noen bilder jeg fikk tatt gjennom Venezia:


[/lang_nb-no]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.