Summercamp in Croatia|Summercamp i Kroatia

[lang_en]I am so behind on posting updates its getting silly. But fun for me to look through photos I’ve taken and get reminded of the wonderful trips I’ve been allowed to take. Here are some photos from Rovinj in Croatia from the trip in August / September. Each year Netgen arrange a Summercamp with workshops and lots of nice sessions where we can learn new things and socialize with the ones we often talk with on chat or skype. Croatia is wonderful and so are the people there – once I have to manage to bring my family there for summer.

[/lang_en][lang_nb-no]Jeg ligger så langt bak skjema på posting her at det begynner å bli litt tullete. Men moro for meg for da må jeg se gjennom bilder og da blir jeg påminnet om de fantastiske turene jeg har fått lov til å dra på. Hver sommer arrangerer Netgen en faglig Summercamp med masse nyttige sesjoner og vi får sjansen til å treffe på de vi ofte jobber sammen med. Kroatia er et fantastisk land, en vakker dag må vi feriere der. På Summercamp blir det ikke så mye tid til å være turist men her er noen bilder jeg tok fra turen i august / september.

[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.