Entrebanking|Entrebanken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]entrebank

Biz Beacon at Entrebanker is first out with a great idea. He will help new Entrecarders get started by loaning them Entrecredits! Great idea since its though for newcomers to advertise on the more profiled sites. Kudos to you!

Loaners are already applying, its going to be fun to follow this up.

By the way, Biz Beacon have several Blogs, one is dedicated Entrecard and it is good reading, check it out.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]entrebank

Biz Beacon på Entrebanker er første mann ute med en kjempeflott ide. Han vil hjelpe nye Entrecard-brukere i gang ved å låne dem Entrekreditter! Kjempeflott ide siden det er tøft for nykommere å kjøpe reklamespots på de litt mer profilerte sitene. Kudos til deg!

Lånere har allerede begynt å stille seg i kø, det skal bli morsomt å følge med dette videre.

Snakker om Biz Beacon, han har flere Blogger, en av dem er dedikert Entrecard som er bra lesestoff, sjekk den ut.
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “Entrebanking|Entrebanken”

 1. Nicole avatar
  Nicole

  Neat idea!

 2. Mysitecometrue avatar
  Mysitecometrue

  the site you linked to is down

 3. oyvind avatar

  Thanks for telling me, I have fixed it now.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.