Entrebanking|Entrebanken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]entrebank

Biz Beacon at Entrebanker is first out with a great idea. He will help new Entrecarders get started by loaning them Entrecredits! Great idea since its though for newcomers to advertise on the more profiled sites. Kudos to you!

Loaners are already applying, its going to be fun to follow this up.

By the way, Biz Beacon have several Blogs, one is dedicated Entrecard and it is good reading, check it out.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]entrebank

Biz Beacon på Entrebanker er første mann ute med en kjempeflott ide. Han vil hjelpe nye Entrecard-brukere i gang ved å låne dem Entrekreditter! Kjempeflott ide siden det er tøft for nykommere å kjøpe reklamespots på de litt mer profilerte sitene. Kudos til deg!

Lånere har allerede begynt å stille seg i kø, det skal bli morsomt å følge med dette videre.

Snakker om Biz Beacon, han har flere Blogger, en av dem er dedikert Entrecard som er bra lesestoff, sjekk den ut.
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. Nicole sier:

    Neat idea!

  2. Mysitecometrue sier:

    the site you linked to is down

  3. oyvind sier:

    Thanks for telling me, I have fixed it now.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.