Weird world – bike theft|En rar verden – sykkeltyveri

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
My fiancé and a friend of her went to the cinema in the city centre last night. After the movie they decided to walk down to the warf to by baked potatoes. They sat down on a bench, relaxed and enjoyed watching people going by. Suddenly a strange person, probably highly intoxicated, came near them getting his bike. Near the bench were a place where you can park your bikes, he mumbled something and picked up a cutting tool. He parked his bike, cut a nearby lock on a nice bike and cycled away with the new bike.

There were lots of people around but he did not mind any of that. Can you believe that?

They didn’t dare to say anything to them, they sat there frozen and shocked. Its not wise for two ladies saying wrong things to the wrong people late at night. Especially since he was very intoxicated by something. I understand that they didn’t say anything to them.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Samboeren og en venninne av henne var i byen i går på kino. Etter filmen gikk de ned i Vågen for å kjøpe bakt potet. De satt på benken og slappet av, kikket på folk og koste seg. Plutselig kommer det en fyr på sykkel, med rødsprengte øyne og merkelig adferd. Ved siden av benken de satt på var et sykkelstativ. Plutselig parkerte han sykkelen hans, tok opp en tang og klippet av låsen på en annen sykkel mens han mumlet noe uforståelig. Så satte han seg på den nye sykkelen og syklet i vei.

Jentene satt der i sjokk og full av undring. Hvordan i all verden kan folk gjøre noe slikt? De klarte ikke å si noe eller gjøre noe. Men det tror jeg er like greit, en lørdags kveld snakker man ikke til hvem som helst i byen. Spesielt når han oppførte seg så rart.

Fy søren for en verden…
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. fragileheart sier:

    What? That’s so dumb! He should know better than to do that to someone else having owned a bike of his own already. Either that, or he was pretending to fiddle with the other bike to make it look like it was his but he was planning on stealing the other bike all along…..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.