After the snow storm|Etter snøstormen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I took these after a snow “storm”, my poor bike..

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg tok disse etter en liten snøstorm, stakkars sykkelen min.. Men i forhold til blant annet Sverige er vi heldige.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “After the snow storm|Etter snøstormen”

 1. marit avatar
  marit

  Stakkars sykkel ,hadde trengt ett lite skur:)

  1. oyvind avatar

   Hei! Ja skulle ønske vi hadde et skur til syklene. Jeg tror vi i det minste må kjøpe en presenning. 🙂

 2. William K Wallace avatar

  Looks like you guys have been getting plenty of snow. I think we are going to get plenty over the weekend, which is going to be fun, I think.

  1. oyvind avatar

   I agree, its fun! I love snow and wish we had more. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.