Incredible car theft last weekend|Utrolig biltyveri forrige helg

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I hope you guys like this one, I have never seen a thief this cold. Though lets just say he wasn’t sober. Its recorded on security camera at a gas-station in the city centre here, notice that the car owner doesn’t notice.

The owner got back his car a bit later.


[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Sjekk ut karen her, ikke helt edru og har sikkert ikke fått tak i taxi. Det er utrolig at bileieren ikke enser hva som skjer. En forbipasserende legger merke til sjanglingen men.. han klarer å stikke av med bilen!


[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

6 kommentarer til “Incredible car theft last weekend|Utrolig biltyveri forrige helg”

 1. Debbie Lane avatar

  how absorbed was the owner of the car that he didn’t notice? WOW!

 2. Margaret avatar

  Man! That is pretty brazen! And what about the guy walking around? Why didn’t he say something to the one pumping gas? What a sad world…

  ê¿ê

 3. oyvind avatar

  Its incredible, if the guy who passed didn’t want to get involved he could at least give the people inside the station a word.

 4. uNe avatar

  HÆ? det er jo ikke mulig? snakker vi døv & blind?

  angående MacBooken får jeg gi deg en liten statusoppdatering her.
  den er fantastisk. stilren, solid, stillegående og en fryd å skrive på.
  trackpaden er smart, litt uvant å bruke, men det går seg fort til.
  gleder meg til å se hvordan den takler litt tyngre programmer enn
  FF og blogging. hehe:)

  ha en fin rest av jobbuka:)

  uNe’s last blog post..Challange!

 5. chethan avatar

  Hi there, I was just stopping by here to ask if you were interested in sponsoring my entrecard contest called the Christmas New year bash 🙂 It will be a pleasure to have you there 🙂 have a good day 🙂

 6. oyvind avatar

  Hi Chethan! Sorry but I’m not a member at Entrecard anymore.. I wish I could though..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.