Geek Monday – Underground parking for cycles|Nerdemandag – Undergrunnsparkering for sykler

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
We have a lot to learn from Japan when it comes to smart solutions, they have to guts to invest – a dreamworld for a geek. Parking for cycles is a challenge everywhere, heres a great solution from Japan:

How is parking in your area?

A few links writing about this facility:

http://weburbanist.com/2015/03/26/invisible-bicycles-tokyos-high-tech-underground-bike-parking/
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Vi har mye å lære fra japanerne når det gjelder spennende løsninger, de tør å satse. Sykkelparkering er en utfordring i Norge, noen private er flinke til å tilrettelegge men vi mangler gode løsninger i sentrale områder. Her er en genial løsning fra Japan:

Hvordan er parkeringsmulighetene i ditt område?
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.