geek monday - cycle parking

Geek Monday – Underground parking for cycles|Nerdemandag – Undergrunnsparkering for sykler

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
We have a lot to learn from Japan when it comes to smart solutions, they have to guts to invest – a dreamworld for a geek. Parking for cycles is a challenge everywhere, heres a great solution from Japan:

https://www.youtube.com/watch?v=Ym7juWamiWY

How is parking in your area?

A few links writing about this facility:

http://weburbanist.com/2015/03/26/invisible-bicycles-tokyos-high-tech-underground-bike-parking/
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Vi har mye å lære fra japanerne når det gjelder spennende løsninger, de tør å satse. Sykkelparkering er en utfordring i Norge, noen private er flinke til å tilrettelegge men vi mangler gode løsninger i sentrale områder. Her er en genial løsning fra Japan:

https://www.youtube.com/watch?v=Ym7juWamiWY

Hvordan er parkeringsmulighetene i ditt område?
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.