Yet another Twingly partner|ITavisen joiner kremen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]


Yet another site joined Twingly today, the Norwegian IT newspaper ITavisen. I think this is awesome, it kind of proves that Internet newspapers need bloggers to keep alive. Twingly are getting more and more partners, its a fun way to comment an article and it might bring new readers as well. I find the comment-system on ITavisen a bit difficult to read so it fits me perfect to be able to blog in a comment instead.

Check out the partnerlist here. I hope more will follow, most partners are Scandinavian but there are many English speaking sites. The Twingly site alone is a fun place to find stuff to read as well.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]


ITavisen er en artig itavis, den er både elsket og hatet. Det morsomme er at begge parter leser avisen instendig og kommenterer rett fra hjertet. Kommentarsystemet er litt tungvindt å lese gjennom, derfor er det en stor glede for meg som Twingly fan at ITavisen nå støtter det kule systemet. VG, Dagbladet, The Times, Dagen, BigTwin, IDG, IT24, Internetworld og andre gode nettaviser er allerede på Twingly, nå blir det spennende å se hva folk kommer til å skrive.

Som vanlig mottas ITavisens nyheter med 50% motstand og 50% glede, det er alltid morsomt å lese gjennom kommentarene – vel, nyheten om Twingly på ITavisen møtte mest motstand. Leserne til ITAvisen er som oftest imot det meste – det kommer an på humøret man er i. Om ITavisen skriver om iPhone 2 ganger på rad så blir det bråk, om man finner en skrivefeil i en artikkel så blir det bråk, stort sett er det bråk rundt artiklene – det er ganske underholdende.

Men men, nå har de altså aktivert Twingly, jeg synes det er en tillitserklæring til blogging – blogging er ikke død! Flere og flere innser at de er avhengig av blogging. Mange nettaviser mister mye trafikk om ingen blogger om dem, kan det være derfor ITavisen har satt i gang Twingly? Jaja uansett – gøy er det.

Link til artikkelen. Gratulerer ITavisen! 🙂
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. oyvind sier:

    Vel, nå har alle forlatt Twingly igjen, sånn er livet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.