A beautiful day at Furedalen|En herlig dag i Furedalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We went to Furedalen, Kvamskogen today to ski and we had a lovely day. Its only an hour drive from home, for me it is a pearl real near us. It was quite windy at the top though, we had to struggle a bit to get started downwards, but that was only fun. The sight were much better today, no mist at all and the sun peaked through once in a while.

I tried to capture the wind but that wasn’t easy :

The only downside with doing this is the price, we payed about $100 for two persons, I think that is too expensive but I guess it costs a lot to keep the alpine center in shape. Its kind of worth it though, I love going up the lifts enjoying the scenery and slalom creates a kind of freedom feeling.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi dro til Furedalen på Kvamskogen i dag for å stå på slalom – det ble en kjempe herlig dag. Det er godt å ha et slikt sted så nært oss, bare en time kjøring. Eikedalen er nærmere men prinsen i huset har ikke stått så mye slalom før og da er Furedalen veldig grei. Vi får prøve oss litt i Eikedalen snart tenker jeg. Det blåste kraftig i dag men sikten var mye bedre enn sist og solen gløttet fram titt og ofte. Senere på dagen besøkte vi onkel og tante, der ble vi servert god mat og kake til kaffe – det var luksus etter en dag i løypen. Og så gikk jo strømmen, som den visstnok ofte gjør i høytidene på Kvamskogen. Det var visst brann i en høyspentmast i Gråsteinsdalen ved Røyrli.

Jeg prøvde å fange vinden på kamera men det ble ikke så bra :

En herlig dag, litt dyrt i Furedalen, 700 for 2 personer er litt mye synes jeg. Men men, det er verdt det egentlig. Det er herlig å slappe av med litt slalom av og til.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

 1. Hi Øyvind,
  Beautiful pictures, but it looks a little cold. 🙂 You said the sun only came out a few times? I guess I’m just a “fair weather” skier. 🙂 It does look beautiful!
  ~ Steve, the trade show guru

  Steve, trade show guru’s last blog post..Green Trade Show Displays

 2. Christina sier:

  Thank you for running a CMF ad! Have agreat day!

  Christina’s last blog post..Daughter and Grandbabies!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.