A beautiful morning|En nydelig morgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]26012009716

This day started out well, some tired kids but all went well and I didn’t miss my second buss today. If I were driving I wouldn’t have the chance to capture the beautiful sky this morning, I know it isn’t Skywatch Friday yet but I had to share this one. A perfect day for those who wait in line to buy Springsteen tickets today as well, right now they are opening the doors, hope no one get hurt. 🙂 Some of them have waited 46 hours!
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]26012009716

Denne dagen startet bra, noen trøtte barn men det ordnet seg til slutt, og så rakk jeg den andre bussen i dag, det var herlig. Hadde jeg kjørt så hadde jeg ikke hatt sjansen til å fange denne fine soloppgangen, jeg vet det ikke er Skywatch Friday men jeg måtte bare dele denne med dere. En perfekt dag for de som venter i kø for å kjøpe Springsteen billetter, nå er vel dørene åpnet. Noen av dem har ventet i 46 timer![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “A beautiful morning|En nydelig morgen”

 1. Nicole avatar
  Nicole

  46 hours????
  WOW 😀

  Lovely sky!
  Can’t wait to catch a decent sunrise again 🙂
  (Or sunset, I’m not picky 🙂 )

 2. winther avatar

  Hei, Øyvind. Jeg har en bildeutfordring til deg på http://hagekroken.blogspot.com

  winther’s last blog post..Min oldefar Ole August Olsen Grasto

 3. marit avatar
  marit

  Det var ett nydelig bilde,gleder meg til bybanen kommer da skal jeg sitte og kose meg med nydelig utsikt håper jeg

 4. Steve, trade show guru avatar

  hi Øyvind,
  That is a beautiful sunrise!
  I know the days are shorter during the winter where you are. What time does the sun come up, and when does it go down?
  ~ Steve, the trade show guru

  Steve, trade show guru’s last blog post..My Wife is Famous

 5. oyvind avatar

  Hi Steve, its up around 9am now, and it sets at 6:30pm. We are finally getting longer days now. 🙂 Since I’m in south western Norway we don’t notice this as much as in northern Norway.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.