Weekend trip with 29 kids|På tur med idrettsskolen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’ve had a great weekend. Once again we travelled with the sport school to Kvamskogen to ski. As usual the kids were looking forward to spend the night at the hut we use to rent. Lovely weather and ski conditions – a great weekend. 29 kids and 7 adults and everything went smoothly, except for a few cars that wouldn’t start. 🙂

Sunday morning, a lot of snow has fallen.

A break at the cafeteria, lunch and hot chocolate.

Our way home was snowy, we had to drive carefully.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Endelig var det dags for den årlige turen til hytten på Jonshøgdi med Idrettsskolen, 29 barn og 7 voksne. Denne gang ble det Eikedalen istedet for Furedalen. På lørdag var det perfekt føre og fin sikt, det var kaldt men ungene hadde godt med klær på seg så det gjorde ikke noe.

Vel hjemme i hytten satte kjøkkengruppen i gang matlaging, Tacos smakte veldig godt etter en lang dag i trekket.

Ny dag, nye muligheter – her er et morgenbilde fra Jonshøgdi – det har snødd litt! Løypene i Eikedalen hadde godt av litt påfyll. 🙂

Litt pause i varmestuen gjør godt, der spiste vi nisten vår og drakk varm kakao.

Veien hjem gikk litt tregt, det var glatt og sikten var dårlig til tider – lurt å ta det litt rolig med bilen full av barn. 🙂


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.