Good bye VG TV|Good bye VG TV

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]VG TV a videodepartment of a popular newspaper in Norway have started asking people to install a client to play their videos. If theres something I hate it is exactly this, to install proprietary software to play something.

Haven’t they learned? I bet this software only works for Internet Explorer, then they leave the rest of the world helpless.

Example of the problem : link .

These works :

Landslaget og Rybak.

If you use Chrome you wont be able to see the videos..
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Feilmelding : vgtv Har VG begynt med noe nytt på alt eller er det bare fotball? På denne lenken får jeg bare opp valg om å installere en proprietær videospiller. Det kommer ikke på tale VG..

Vil heller ha slike : Landslaget og Rybak.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.