Interesting blog posts I’ve read this weekend|Interessante poster jeg har lest denne helgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its been a kind of busy weekend but I got the chance to update myself a bit on the blogsphere, heres some of them I liked and recommend:

Midlife Parenting: Back to school shopping
Things to do when you’re above 40
When the wind had teeth
Top 10 Things on My Blog Theme Wishlist
White-cheeked tern
The Copier’s Over Here Next to the Irony

Please comment so I can add more blogs in my reader.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det har vært en litt hektisk helg men jeg har heldigvis hatt litt tid til å lese litt blogg-innlegg, her er noen av dem jeg likte godt:

Kjære kvinner: vær redde
Krasjkurs i WordPress.com – 5.9 – Like en post og reblogge den
Stimela
Verden ifølge nyhetene

I det siste har jeg forsømt norske blogger, jeg har hengt meg opp i utenlandske – kommenter gjerne her om du vil legge til bloggen din til min horisont.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.