Interesting blog posts I’ve read this weekend|Interessante poster jeg har lest denne helgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Its been a kind of busy weekend but I got the chance to update myself a bit on the blogsphere, heres some of them I liked and recommend:

Midlife Parenting: Back to school shopping
Things to do when you’re above 40
When the wind had teeth
Top 10 Things on My Blog Theme Wishlist
White-cheeked tern
The Copier’s Over Here Next to the Irony

Please comment so I can add more blogs in my reader.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det har vært en litt hektisk helg men jeg har heldigvis hatt litt tid til å lese litt blogg-innlegg, her er noen av dem jeg likte godt:

Kjære kvinner: vær redde
Krasjkurs i WordPress.com – 5.9 – Like en post og reblogge den
Stimela
Verden ifølge nyhetene

I det siste har jeg forsømt norske blogger, jeg har hengt meg opp i utenlandske – kommenter gjerne her om du vil legge til bloggen din til min horisont.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.