Mistake of the week|Ukens megatabbe

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]In a few days Aung San Suu Kyi would be released from detention, but the American John Yettaw changed that. He swam a few kilometers to say hello but were to tired to swim back. Suu Kyi pledged him to return but he didn’t want to. Now several people is arrested, including Aung San Suu Kyi – I guess they are happy about finding a cause for keeping her in prison. I’m worried about her health, I have a feeling she will not bee seen in public again.

Way to go John Yettaw.. Mistake of the week.

Its time to boycot the regime, big time..[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Om noen få dager kunne Aung San Suu Kyi blitt løslatt fra husarresten men amerikaneren John Yettaw endret raskt på dette. De hadde kanskje prøvd å finne andre ting de kunne ta henne på men John Yettaw gav dem en veldig god grunn til å arrestere henne igjen. Han svømte noen kilometer for å si hei men da Suu Kyi bad ham om å returnere så nektet han – han var for sliten. Dermed overnattet han og nå er flere arrestert inkludert Aung San Suu Kyi. Jeg er redd vi ikke får se Suu Kyi igjen, helsen hennes er skrantende og fengelset Insein har ikke akkurat norske forhold.

Her er litt mer om hendelsen : link.

Way to go John Yettaw.. Ukens megatabbe..

Noe må gjøres… [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. apples sier:

    Og dette to uker før hun egentlig skulle slippe ut av husarresten. Virker bare litt for planlagt…

    apples’s last blog post..Poll: Circumcision

  2. oyvind sier:

    Det kan du si, jeg synes også det var litt snodig..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.