Shilling bun day in Old Bergen|Skillingsbollens dag i Gamle Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Today is the Shilling bun’s day, which we celebrated in the live museum Old Bergen (Gamle Bergen). A great day with great weather. The chimney sweep climbed up high, kids sang and play, and on each corner they served free shilling buns.

feier - chimney sweep

feier - chimney sweep

gamle bergen - old bergen

gamle bergen - old bergen

stylter - stilts

gamle bergen - old bergen[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag har vi feier skillingsbollens dag i Gamle Bergen, og vår kusine som hadde fylt år. Hun stelte i stand koselig piknik. Tidligere på dagen spiste vi skillingsboller i fleng, handlet på den gamle kolonialen og hørte på barneleker i gaten. Feieren kom også innom og jobbet i høyden, for en sprek kar!

feier - chimney sweep

feier - chimney sweep

gamle bergen - old bergen

gamle bergen - old bergen

stylter - stilts

gamle bergen - old bergen [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.