feier - chimney sweep

Shilling bun day in Old Bergen|Skillingsbollens dag i Gamle Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Today is the Shilling bun’s day, which we celebrated in the live museum Old Bergen (Gamle Bergen). A great day with great weather. The chimney sweep climbed up high, kids sang and play, and on each corner they served free shilling buns.

feier - chimney sweep

feier - chimney sweep

gamle bergen - old bergen

gamle bergen - old bergen

stylter - stilts

gamle bergen - old bergen[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag har vi feier skillingsbollens dag i Gamle Bergen, og vår kusine som hadde fylt år. Hun stelte i stand koselig piknik. Tidligere på dagen spiste vi skillingsboller i fleng, handlet på den gamle kolonialen og hørte på barneleker i gaten. Feieren kom også innom og jobbet i høyden, for en sprek kar!

feier - chimney sweep

feier - chimney sweep

gamle bergen - old bergen

gamle bergen - old bergen

stylter - stilts

gamle bergen - old bergen [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.