Football became a tad more entertaining|Fotballen ble plutselig litt mer interessant

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Ah, football got a bit more interesting today, Sunderland won against Liverpool. The fun thing is that a Liverpool supporter helped them.

The video of the incident keep getting deleted from YouTube, if this one gets deleted to you can go here to watch the video.

Update: it has happened again, someone don’t want it to be kept on Youtube. Heres a relay from Maisfutebol:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Godt med litt krydder i fotballen, det trenger vi – volden og trøyeholdningen har man blit lei av så tilskuerantallet har gått ned. Sunderland slo Liverpool i dag 1-0, det morsomme var at det var en Liverpool-supporter som hjalp dem.

Noen ønsker at denne fjernes fra Youtube, så her er en relay fra Maisfutebal:

I dag ble det kjent at “badeballdommeren” herved må nøye seg med å dømme i mesterskapsserien istedet, det vil nok være sport i å kaste ut badeballer til ham i de neste kampene.

I VG sier Pepe Reina at han gikk etter badeballen, les her.

Lenker: VG, VG, DB, TV2[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. jam sier:

    Oh, I can’t stop laughing when the camera focused on his face!
    .-= jam´s last blog ..You Know You Were In Guilin If… =-.

  2. LOL, that was good. Funny when I first saw the title of this post, I immediately thought it was going to be a clip of an NFL team. Of course being from the States, Football, means helmets and shoulder pads to me.
    .-= Man Over Board´s last blog ..MOB Interview: The Co-founders of TieOrDie.com =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.