Football became a tad more entertaining|Fotballen ble plutselig litt mer interessant

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Ah, football got a bit more interesting today, Sunderland won against Liverpool. The fun thing is that a Liverpool supporter helped them.

The video of the incident keep getting deleted from YouTube, if this one gets deleted to you can go here to watch the video.

Update: it has happened again, someone don’t want it to be kept on Youtube. Heres a relay from Maisfutebol:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Godt med litt krydder i fotballen, det trenger vi – volden og trøyeholdningen har man blit lei av så tilskuerantallet har gått ned. Sunderland slo Liverpool i dag 1-0, det morsomme var at det var en Liverpool-supporter som hjalp dem.

Noen ønsker at denne fjernes fra Youtube, så her er en relay fra Maisfutebal:

I dag ble det kjent at “badeballdommeren” herved må nøye seg med å dømme i mesterskapsserien istedet, det vil nok være sport i å kaste ut badeballer til ham i de neste kampene.

I VG sier Pepe Reina at han gikk etter badeballen, les her.

Lenker: VG, VG, DB, TV2[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Football became a tad more entertaining|Fotballen ble plutselig litt mer interessant”

  1. jam avatar

    Oh, I can’t stop laughing when the camera focused on his face!
    .-= jam´s last blog ..You Know You Were In Guilin If… =-.

  2. Man Over Board avatar

    LOL, that was good. Funny when I first saw the title of this post, I immediately thought it was going to be a clip of an NFL team. Of course being from the States, Football, means helmets and shoulder pads to me.
    .-= Man Over Board´s last blog ..MOB Interview: The Co-founders of TieOrDie.com =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.