Gwyneth the country singer|Gwyneth Paltrow som countrysanger (video)

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I had no idea that Gwyneth sang country – shes great at it! Heres the video I’ve finally found that I am allowed to watch in Norway. Every other video is restricted. 🙁

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_dKDQbgcBGc&w=420&h=345][/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg ante ikke at Gwyneth sang country, hun er jo utrolig flink! Jeg strevde litt med å finne en video som vi har lov til å se i Norge – forbaska opphavsrett. :/

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_dKDQbgcBGc&w=420&h=345]

Lenker:
VG: Nervøs Gwyneth klarte brasene – Filmstjernen countrydebuterte på Country Music Awards
VG 09.03.2011: Gwyneth kan få platekontrakt

Dette får man om man prøver å spille av enkelte videoer av Gwyneth:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Gwyneth the country singer|Gwyneth Paltrow som countrysanger (video)”

 1. Arne F avatar
  Arne F

  Artig! Ja hun synger bra, takk for posting og bra jobbet 🙂

 2. FishHawk avatar

  No, it’s just not fair that someone can be so beautiful and rich, and then be able to pick up a new career like picking another blouse from her closet! (LOL?)

  1. oyvind avatar

   lol you’re right, its not fair. Whats next I wonder, pilot at Virgin’s space ships? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.