Gwyneth the country singer|Gwyneth Paltrow som countrysanger (video)

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I had no idea that Gwyneth sang country – shes great at it! Heres the video I’ve finally found that I am allowed to watch in Norway. Every other video is restricted. 🙁

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg ante ikke at Gwyneth sang country, hun er jo utrolig flink! Jeg strevde litt med å finne en video som vi har lov til å se i Norge – forbaska opphavsrett. :/

Lenker:
VG: Nervøs Gwyneth klarte brasene – Filmstjernen countrydebuterte på Country Music Awards
VG 09.03.2011: Gwyneth kan få platekontrakt

Dette får man om man prøver å spille av enkelte videoer av Gwyneth:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. Arne F sier:

    Artig! Ja hun synger bra, takk for posting og bra jobbet 🙂

  2. FishHawk sier:

    No, it’s just not fair that someone can be so beautiful and rich, and then be able to pick up a new career like picking another blouse from her closet! (LOL?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.