Wordless Wednesday – Catacomb restaurant|Ordløs onsdag – klosterrestauranten

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]1PB020045[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]1PB020045[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “Wordless Wednesday – Catacomb restaurant|Ordløs onsdag – klosterrestauranten”

 1. Beth F avatar

  I like this one. The bottles and the angles and the colors. Nice job.
  .-= Beth F´s last blog ..Wordless Wednesday ( October 7) =-.

 2. Two Barking Dogs avatar

  Wonderful photo – thanks for sharing.

 3. vange avatar

  I would so drink there!
  .-= vange´s last blog ..All for a Marble =-.

 4. Snowcatcher avatar

  Great composition! Makes one want to visit!
  .-= Snowcatcher´s last blog ..Wordless Wednesday =-.

 5. oyvind avatar

  Thanks guys. 🙂

  Vange I think you’d love it, and after we had dinner we could write our signatures on the walls. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.