The tragic Middle East|Mitt bidrag til Midtøsten-debatten

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

My knowledge of the Middle East conflict is too thin to have an opinion of whos right and not, I am just sad watching it year by year and how people are capable of ruining others life.

They say it is important to know your history so tragic events won’t happen again, but I don’t believe in that. We manage to do it anyways.

In 1947 a ship with holocaust survivors tried to break the British Palestine blockade, it were borded by British soldiers and 3 got killed. In 1973 BBC created a documentary of the incident, here it is:

http://www.bbc.co.uk/emp/9player.swf?revision=10344_10570[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Jeg har ikke kunnskap nok til å være for eller mot partene i Midtøsten, det eneste jeg kan si er at jeg er skuffet over hvordan vi mennesker er i stand til å ødelegge hverandres tilværelse. Det sies at det er viktig å ta vare på historien vår slik at ikke tragiske hendelser skal gjentas. Det er noe jeg ikke tror på, vi gjør det uansett – om og om igjen.

I 1947 prøver et skip med jødiske overlevende fra holocaust å bryte den britiske blokaden på vei mot det som året etter ble den israelske stat, britiske soldater angriper og dreper 3. I 1973 laget BBC en dokumentar om dette, den kan ses her:

http://www.bbc.co.uk/emp/9player.swf?revision=10344_10570[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. Perry sier:

  I tilfelle Norsk skip til Gaza.
  Hvem skal føre dette skipet?Det er en Kapteins plikt å tenke på mannskapets,skipets,passasjerers og lastens sikkerhet og dessuten unngå eventuelle farer.Dette gjelder i høyeste grad blokadebryting.

  Vill Ape toppen eventuelt erstatte skipsførersertifikatet til denne kapteinen?

 2. Daniel sier:

  Jeg er helt enig! Jeg har aldri vært så politisk engasjert og bevisst på den fronten, men jeg har alltid hatt tanker om menneskets evige evne til å ødelegge, og de egenskapene vi bærer med oss som dominerer i grådighet og maktgalskap. Men jeg har nå fulgt med, og engasjert meg i denne saken, og håper og ber om at en verden i 2010 kan reagere og reise seg sammen! Det problemet jeg har nå, er tanken om hva jeg kan gjøre for å bidra eller hjelpe?

 3. bin Laden sier:

  STOPP JØDISK TERROR!
  Denne videoen viser psykotiske jøde-massen feire massakren på fredsaktivister: http://www.youtube.com/watch?v=EumUZczJNBo&feature=related
  I flere århundre ble Armageddon utsatt fordi ALLE statene i verden hadde forbud mot jøde-etablering.
  Jødisk galskap begynte å blomstre med sionistisk misdannelse “israhell”. Jøder er tilbøyelige til psykotiske tilstander, de burde aldri få lov til å samle seg i store svermer etter å ha fått i sine gudsutvalgte skaller en fascistisk ide: http://www.youtube.com/watch?v=EumUZczJNBo&feature=related
  Jødemordere skjøt i hode for å drepe minst en såret fredsaktivist fra Tyrkia.
  Sionistisk misdannelse “israhell” har utlevert 9 lik av de 19 drepte.
  10 drepte og sårete ble druknet i dødehavet av jødebarbarer.
  Hør en RAPPER i London: http://www.youtube.com/watch?v=lCCpdyGMTZ0
  http://www.youtube.com/watch?v=ucuroPg2JUo&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=GWRN-b4woCw&NR=1
  lisense to kill: http://www.youtube.com/watch?v=GO5Cay6GUkM&feature=related
  wake up: http://www.youtube.com/watch?v=ifjE93dijxU&feature=related

  Hvis noen håper at det gjelder å sitte urørlig i en sprekk som en kakerlakk, så må en tro om.
  De fascizo-shizofrene jøder på alvor mener å ta deg med til helvete: http://www.youtube.com/watch?v=Z4zNlTnoE3M&feature=related

  • Richard Hode sier:

   Det er synd at de israelske kommandoene bare drepte 9 terrorist-sympatisører. De burde ha drept dem alle og senket det jævla tyrkerskipet i tillegg. Faen ta muslimene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.