Autotune messed up his live performance at contest|TV 2 tabbet seg ut igjen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Without knowing it TV2 used autotune in their contest ‘Norwegian Talents‘. After watching his performance the day after the artist didn’t recognize his voice. And in the middle of his performance you can hear the autotune mess up his voice. Check it out (at ca 1:34) :


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]TV2 har det med å drite seg ut i Norske Talenter. Denne gangen avsløres det at de har brukt autotune på live-sendingene og dermed ødela de hele konkurransen for Sebastian, han kjente ikke igjen stemmen sin da han så opptaket!

Sjekk det ut her (ved ca 1:34) :


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. Anne Grethe Tapio sier:

  Det er ikke rett at tv2 brukte autotone når de sender direkte sendinger.Det er å lure alle som sitter å ser på.Norske talenter i regi av tv2 er bare juks.Tv2 kan bare kutte ut å sende x faktor som de har planer om.det samme som skjedde her kommer vel til å skje i x faktor å.

 2. Tutu sier:

  Auto Tune på direktesending?! Jeg er i det hele tatt imot å bruke autotune, selv om det for enkelte popartister som lever på image er ytterst nødvendig..

  Jeg er selv musiker, og satt og så finalen igår. Jeg synes Sebastian synger “ok”, men skulle ønske han la av seg den lyse fløtestemmen, og brukte stemmen som har litt kraft i seg mye mer, han “skifter” så mye at jeg ikke klarer å forholde meg til det.

  Uansett, jeg hoppet nesten i taket da han kom til 1:35 (i youtube klippet)… Først trodde jeg at han sprakk, men det virket rart. Forklaringen er selvfølgelig autotune, som mente at han burde synge en annen tone enn den han sang (eller kanskje han sang litt surt?)… Men hvorfor bruker de autotune på Sebastian? De kan umulig ha brukt det på f.eks. Lydia? Jeg synes det virker rart. Dersom gutten synger så surt at autotune er nødvendig, så burde vi vel virkelig få vite sannheten?
  (Jeg har forøvrig spillt med Sebastian, og han synger helt ok rent)….

  Det er rett og slett skammelig å benytte autotune uten at artisten vet om det.. Skammelig!

 3. Me sier:

  Tragisk å bruke autotune på livesending. Programmet er litt ustabilt, og i en livesituasjon er det nytteløst. Hører at autotunen jobber ganske greit her, helt tydelig rundt f.eks. 1:15 også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.