Wordless Wednesday – view from my new office|Ordløs onsdag – utsikt fra vårt nye kontor

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en][/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no][/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Wordless Wednesday – view from my new office|Ordløs onsdag – utsikt fra vårt nye kontor”

 1. Sukhmandir Kaur avatar

  Looks chilly but beautiful. I love seeing the snow since we don’t get any. Happy NY & WW

 2. Monica avatar
  Monica

  Neat! Happy New Year!! 🙂

 3. Charmaine avatar

  Oh how I envy you!
  I’ll be moving to new office too but the condition is worse than my current one… sigh~~
  .-= Charmaine´s last blog ..First Cash Out Request from Nuffnang =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.