Skywatch Friday – In the quiet zone|Skywatch fredag – I stillesonen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]04062008010

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]04062008010
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “Skywatch Friday – In the quiet zone|Skywatch fredag – I stillesonen”

 1. Eric avatar

  Great scenery here!! Love it!

  Have a great SWF
  .-= Eric´s last blog .."Skywatch-Friday 28-08" =-.

 2. Dan avatar

  Du har fanget en nydelig sommerdag her:-) Flott bilde!
  .-= Dan´s last blog ..Skywatch 4 / Atlanterhavsveien =-.

 3. Tammie avatar

  quiet is good, as is your beautiful photo!
  Spirithelpers

  .-= Tammie´s last blog ..Glacier National Park =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.