Not everything on Internet is bad|Ikke alt på Internet er forferdelig

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]One can say a lot about the content on Internet, a little while ago media set focus on Chat Roulette and how bad it is, the service where two random people with webcam meet. Of course there are lots of bad things on Internet but we must not forget to positive. If a person comes to me and say “oh Internet is not good for anyone…” I respond, the same can be said about roads, shopping malls, parks, schools etc – if I think alike.

Anyway.. I saw this today, a screen shot from Chat Roulette, proving that Internet is what you make it to. An awesome loop:

Heres a session from his rounds:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Man kan si mye om innhold på Internet, for litt tilbake ble media oppmerksom på fenometet Chat Roulette hvor to tilfeldige personer med webkameraer møtes. Helt klart, det finnes mye gale der men kan man ikke si det om alt? På bilveien, i butikker, i parker, på skoler, på arbeidsplasser? Vi må ikke glemme å fokusere på de positive tingene, kanskje vi kan være med å snu trender ved å ignorere de tåpelige?

Ivertfall, her er et artig skjermbilde fra Chat Roulett (ikke tatt av meg), snakk om evig løkke:

Her er en morsom video fra sesjonen:


Lenker: VG, ItAvisen, VG
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.