TTV Technical error|TTV Teknisk feil

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We are all used to it on the Internet, technical errors and pages that cannot be updated. I thought this was funny so I had to share it – it happends on Text-TV as well. 🙂

The message in Norwegian says “Technical error – the page is not updated”.

(Screen shot Arild Sandven at BT)

They struggle with server capacities, funny.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Vi er alle vant ned det på Internet, tekniske feil og meldinger om at siden ikke kan vises – vell, det skjer på tekst TV også! Jeg måtte bare dele dette, synes det var morsomt at det skjer på Tekst-TV også. 🙂


(Screen shot Arild Sandven at BT)

De sliter med server kapasitet og NRK har slitt med denne feilen i flere uker.. Morsomt.
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.