TTV Technical error|TTV Teknisk feil

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We are all used to it on the Internet, technical errors and pages that cannot be updated. I thought this was funny so I had to share it – it happends on Text-TV as well. 🙂

The message in Norwegian says “Technical error – the page is not updated”.

(Screen shot Arild Sandven at BT)

They struggle with server capacities, funny.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Vi er alle vant ned det på Internet, tekniske feil og meldinger om at siden ikke kan vises – vell, det skjer på tekst TV også! Jeg måtte bare dele dette, synes det var morsomt at det skjer på Tekst-TV også. 🙂


(Screen shot Arild Sandven at BT)

De sliter med server kapasitet og NRK har slitt med denne feilen i flere uker.. Morsomt.
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.