Rich guy parked on handicap-parking|Dårlig gjort mot Stordalen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

Foto: SCANPIX/PRIVAT

Stordalen, a well known man in Norway parked on a handicap parking and gets a top story on VG today. Hes embarrassed and have no excuse he says. But why can newspapers do this? I see horrible parkings every day but they are not mentioned in the newspaper. Why is it allowed to embarrass celebrities and not “normal” people?

I dislike people who illegally park on handicap-places but it irritates me that only celebrities are made fun of in the media. Why not do it to everybody?

I find it a bit amusing though that he was on his way to the optician but didn’t see the sign…

Link to article (in Norwegian): VG[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Foto: SCANPIX/PRIVAT

VG slår stort opp i dag at Stordalen parkerte 20 minutter på en handikap-parkering med sin Mercedes-Benz SLR McLaren – jeg sier bare… kjipt gjort av VG å henge ham ut! Nordmenn gjør dette hver eneste dag, hva er forskjellen på en “vanlig” nordmann og Stordalen? Skal VG begynne å henge ut hver eneste nordmann som parkerer ulovlig på handikap-parkering? Hvorfor får vi vanlige særbehandling og slipper å bli hengt ut når man gjør slikt?

Er det lov å henge ut kjendiser men ikke oss vanlige?

Misforstå meg rett, det Stordalen gjorde her er dumt, men folk gjør det hver eneste dag! Skal jeg forstå det slik at kjendiser må være flinkere til å følge regler enn andre?

Men… jeg må innrømme at jeg synes det var litt småmorsomt at han skulle til optikeren og at han ikke så skiltet.

Lenke til artikkelen: VG

Sjekk denne da:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

30 Responses

 1. Duck Manson sier:

  I always park in the handicap slot. It’s always closer to where I am going and it’s NEVER taken.

 2. sølvi sier:

  Synes Petter er en kul kis , jeg . Folk får passe på seg selv . Han bidrer mer enn oss fleste , og dette er såkalt storm i ett vannglass… God bedring!

 3. sølvi sier:

  Er det noe å henge seg opp i da? Folk som gjør det , burde få “god bedring” tilbake.
  Sett fokuset på noe annet …. som er mer viktig …
  Bla bla bla …

 4. Magnar sier:

  Enig med deg! Denne kritikern er etter min mening en selvopptatt egoist, som diskriminerer og dømmer på et uretsmessig grunnlag! Alle har lov til å gjøre feil, fattig og rik. OG LOVEN SKAL VÆRE LIK FOR ALLE UAVHENGIG AV HVOR DE KOMMER FRA! Jeg synes det som sies er så grovt, samt bærer preg av så sterke fordommer at denne personen burde gies en saftig bot, om ikke fengsles for å statuere et eksempel. De som parkerer på handicap plass får sin straff og her er vi alle like. VG journalisten burde også holde seg for god til å publisere et diskriminerende innhold!

  Skal ikke forundre meg om denne personen håper at stordalen skal donere en pengesum til deres organisasjonen som en kompensasjon. Dette er spekulativt, men når denne idioten har tatt saken til et slikt lavt nivå, skal jeg selvfølgelig tillate meg å gjøre det samme. Blir rett og slett kvalm av utsagnene hans. Burde ikke være tillatt og spre slike diskriminerende holdninger!

  • oyvind sier:

   Takk Magnar, godt å se at jeg ikke var alene om å mene dette. 🙂

  • K11 sier:

   Word!!!! Magnar is the man of the day!!! Bra sagt!!!

   “- Jeg synes det er langt over streken. Det ene er at han hever seg over loven fordi en bot blir ubetydelig for en som har så mye penger. Men han tar også opp plassen til folk som trenger den mer enn ham, sier André Skjørberg, som observerte Stordalens parkering på nært hold.”

   Hva faen vet han om at Petter hever seg over loven???…*ARGH*….blir så provosert…

 5. K11 sier:

  ARGH….blir så irritert. Hvorfor i h……skal dette være i media i det hele tatt??? Hvorfor er det samfunnsnyttig for meg å vite hvor Stordalen parkerer??? eller får skrudd på brillene sine??

  Jeg bor ved siden av denne skandale-parkeringsplassen, og har bodd der nå i 7 år. Det står ALLTID biler der, og dette er også første gangen jeg har fått med meg at denne plassen er for handicap.

  Nei….Stordalen er kongen over alle konger. Uten slike som han stopper Norge. Parker hvor du vil, I couldn’t care less!!!

 6. Magnar sier:

  Ok, må bare tilføye… Når jeg så denne saken reagerte jeg kraftig på det som ble sakt. Jeg forventet at bloggerne her ville fortsette å dømme stordalen. Var veldig deilig å se at noen andre også reagerer på hvordan noen har fordommer som åpenbart er diskriminerende. Dersom de handicapede føler seg diskriminert, bør de holde seg for gode til og selv diskriminere. I hvertfall når det er så åpenbart. Smart mann du Øyvind!

 7. Anders sier:

  Det faktum i seg selv at han skulle til optikeren burde vel være grunn god nok til ikke å publisere denne saken…

 8. vdfvdfv sier:

  VG har lite å skrive om

 9. Det er tydelig sommer og agurktiden er over oss….
  .-= Morten Pedersen´s last blog ..Hammarkullekarnevalen 2010, 10 dager igjen. =-.

 10. oyvind sier:

  Agurktid deluxe ja. Jeg synes det er morsomt at de har sensurert bort registreringsnr på bilen til Stordalen men samtidig knytter personen til den.

  Jeg har lyst til å finne ut noe snusk om en journalist og skrive om det med fullt navn og bilde, lurer på om jeg hadde fått pes for det. Men når jeg tenker meg om så tror jeg at jeg skal la være. 🙂

 11. Arve sier:

  Helt enig med deg her!! Stordalen har fått masse tyn i media den siste tiden, dette er et stor tegn på misunelse. Skjerp dere folk!!!!

 12. KIM sier:

  Du skal godt nok se godt etter skal du se det der skilt i Sørkedalsveien. Skiltet sitter rett mellom to av Optiker Krogh sine markiser og er neste skjult. Stordalen beklager og legger seg flat men det er Oslo Kommune som burde beklage, pga den måten skiltet er montert.

 13. Kristin sier:

  Jeg synes Stordalen er en ok mann. Han har jobbet hardt å skapt verdier til seg selv og mange ansatte. Enig med de fleste her, at dette blir bare dumt. Hva annet kan man si når VG ringer å påpeker noe slikt.

  Forsåvidt enig om at skiltet var malplassert, og kan skjønne det kunne blitt oversett ved et uhell. Tror Stordalen av alle, ikke er den første som gjør slikt med hensikt… Hvor er tiltroen til folk (og vg).

  Go sommer. Det er varmt i dag.

 14. Charlie sier:

  Her ser man et godt eksempel på at overklassen er høyt hevet over loven. Hva betyr et par 1000 kr.i bot for de her asosiale elementer, ikke mere enn hva et myggstik betyr for en elefant.
  Så må det visst snart være på det rene, at loven ikke er lik for Loke og Thor, men det vet vi jo alle. Når man ser på rullebladet, er jo mannen en vaneforbryter, som skjiter i loven, og som på korrupt vis betaler seg ut av alle ting. Bøter burde være inntektsbestemmt, men alle de pengene han har snyltret til seg på andres slit, burde det hete 200 millioner for en parasitt som denne, som har tilranet seg milliarder av samfunnets sammlede middler. Det vile kanskje sparke så mye ræv, at selv en sånn arrogannt narr, kanskje også gad og følge loven. Men nei, det kommer aldri til og ske, for de som lager lovene, og dømmer, tilhører det samme asosiale miljø, og skal nok sørge for at deres egne slipper lett. Ellers gikk det vel ikke så godt til neste møte i losjen. Synd at vi skal leve i et så korrupt samfunn, men sånn har det alltid vært, og sånn blir det fortsatt så lenge den råttne kapitalismen er religionen.

 15. Stian sier:

  Nei nå synes jeg VG drar detta altfor langt!
  Leste avisutgaven, der sto det 10 bøter fra 1990 til i dag, 10 bøter!? Det er jo litte! Jeg kjenner fler som har fått mange, mange fler!!
  Mange parkerer på handikap-plasser, selv om det ikke er lov, det kan hende at jeg gjør det også av og til… Det kan jeg ærlig innrømme, men kommer jeg i avisa? NEI, det synes jeg ikke Stordalen burde heller! VG begynner å bli mer og mer som Se og Hør, et sladre blad… Ikke rart Aftenposten er mer populært enn VG i dag! De er i alle fall mer saklige, og blar ikke opp slike bagateller. . . Leste også i dagens VG, det sto noe om feil bæsj etc. hvem i huleste bryr seg om sånt? For å ikke miste altfor mange lesere som liker saklige artikler, kommer VG til å tape store summer.
  Dette er flaut VG…

 16. Kev sier:

  Jeg gir f i om han parkerer ulovlig, men at han er flau osv er bare sprøyt. Jeg har bodd i nærheten av han i lang tid, og han parkerer nesten konsekvent feil når han er å drikker sin kaffe late i Karenslyst alle. Der står merca og gliser opp. Helt ok for meg, men han behøver ikke late som om dette er en engansforseelse.

 17. Tor sier:

  Pffff. Mannen svømmer i penger og driter i om han får en bot. Ingen vits i å late som han er i samme båt som oss andre sånn du gjør.

  Enig med dere om at det er en fillesak, men dette er altså den gamle visa: rikinger tar seg til rette, og avisene gir dem kjeft. Akkurat som det skal være.

  Ellers er jeg enig med mange her: Stordalen er et friskt pust, og har stort sett rett fokus. Vi trenger flere rikinger som ham. Et lite oppslag i VG, som gir ham anledning til å unnskylde seg litt, skader ham ikke.

  Inn med piggene, det er myyyyye annet i VG som det virkelig er grunn til å bli forbanna over.

  • Magnar sier:

   Skremmende å høre! De konsekvenser feilparkeringen medfører (for tredjeperson), er de samme dersom jeg eller petter stordalen parkerer på feil sted.

   Dersom petter stordalen er hevet over loven, i den forstand at han kan parkere hvor han vil til en hver tid så hver så god… Fordi hver gang han gjør dette vil det rulle penger inn i statskassa. Parkerer han feil 1000 ganger vil han betale 700000 kr i bøter. Dersom man innfører systemer som foreslått over vil det ikke lønne seg lenger å gjøre langsiktige investeringer. Det blir om å gjøre å forbruke så mye som mulig av det man tjener, slik at dine småfeil ikke koster deg… Eller folk vil slutte å jobbe. Det er ingenting som koster miljøet så mye som dette!

   En bot eller straff skal reflektere overtredelsens konsekvens. Det ville vært for dumt dersom en hjemløs skulle fått et års fengsel for overlagt drap, mens velstående skal få fem livstider. De holdningene du har er direkte diskriminerende!

  • Magnar sier:

   Selv om han driter i om han får bot, er boten den samme for han og meg for samme overtredelse.

 18. Thomas sier:

  Jeg synes denne falske hykleren av en klovnefigur burde kjøre elbil. Han som er så miljøbevisst og fornuftig burde ikke ha slike miljøverstinger. Men det er slik med alle FALSKE figurer, de skal dytte på oss dritt og ikke unne oss en ferie engang med fly, men selv så har de privatfly, bensinslukere og båter med stooore motorer.

  Stordalen – du er falsk hykler og drittsekk!

 19. Erlend sier:

  Sitat: “Hvorfor får vi vanlige særbehandling og slipper å bli hengt ut når man gjør slikt?

  Er det lov å henge ut kjendiser men ikke oss vanlige?”

  Siden du er uintelligent skal jeg forklare deg.

  Siden ingen gidder å lese om en vanlig person som gjør dette blir vi ikke hengt ut i media. Det er ikke særbehandling. Det er stordalen som får særbehandling, selv om det er negativt i så måte.

  Og ja, det er lov.

  Buhu så urettferdig………

  • oyvind sier:

   Ikke vær så hissig da. Det var like før jeg modererte bort kommentaren din men siden jeg mener du kaster stein i glasshus så lot jeg være. 🙂

 20. bjarne sier:

  Utrolig hva enkelte får tynt ut av seg. “Hever seg over loven”. Jeg syntes egentlig handikappforbundet bør være mer flaue over sine argumenter, enn det Stordalen bør være for å ha oversett et skilt.
  Og VG er jo den daglige utgaven av Se og Hør, så derfra kan man jo ikke vente annet..

 21. JollyBob sier:

  Pisspreik.

  Prøv å feilparkere utenfor et av Stordalens hoteller.

  Hans hoteller ‘voktes’ av en gjeng parkeringsvakter som er megasultne på å bøtelegge folk, og selvfølgelig tjener hotellene godt på denne geskjeften. De er på pletten bare du står et par minutter over tiden.

  Hippocrat, Stordalen !!

 22. Jessica Asp. sier:

  Hvis WG ikke kan presentere noe mer fornuftigt og interessant stoff enn hvor Stordalen parkerer bilen sin så slutter jeg å kjøpe avisen. Skulle tro det skjedde alvorligere lovbrudd på andre arenaer i tigerstaden.

 23. Trudelutt sier:

  Mannen er bare latterlig! Unnskylder seg med å ikke ha sett skiltet er jo en ting… Denne mannen utgir seg for mye, han! Miljøaktivist skal han visst også være, og hotellene hans skal visst være så grønne at man får følelsen av å gå på en gressplen når man spankulerer inn dørene. Da blir det jo oppsiktsvekkende at han kjører en bil som passer seg mer for en anti-miljøbevisst person. Skal vel lete lenge etter en bil som forurenser så mye som en MB SL Mc Laren. Men mannen er en luring som red på den grønne bølgen for å få oppmerksomhet rundt hotell-kjeden sin, og alle lot seg lure………

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.