Princess Leia on the Hardangerjøkul in Norway|Prinsesse Leia på Hardangerjøkulen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Heres Carrie Fisher on an Aktiv 600 snow scooter on the Hardangerjøkul in Norway, its while filming Star Wars – The Empire Strikes Back. I thought it was an awesome photo.

Check out more photos here or the May edition of Maxim.

Oh, here is Carrie Fisher handing a beer to Mark Hamill, its from the Hooth set on Star Wars – The Empire strikes back: 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg kom over en post med gamle bilder fra innspilling av Star Wars – The Empire Strikes Back, her er Prinsesse Leia (Carrie Fisher) på en Aktiv 600 – på Hardangerjøkulen!

Resten av bildene kan du se her eller du kan kjøpe Mai-utgaven av Maxim. Der kan du også se hvordan de laget rulleteksten. Apropos rulleteksten, om jeg ikke husker helt feil så var scooteren levert fra Aktiv Fisher.

Her er forresten Carrie Fisher og Mark Hamill på et annet sett, en av mine favoritt gif’er:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.