Walking 4 mountains|4-fjellsturen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Yesterday the 7-mountain walk was due, or the 4-mountains for the ones who think 7 is suicide. I’ve never done it before so I’m very proud of finishing it. We had a great time, I walked with our little princess (8 yo) and I’m proud of her too. We started around 9am and finished about 6pm. 8000 people participated, 5000 for the 7 mountains and 3000 for the 4 – isn’t that incredible? It was a bit crowded on the mountains but it was fun.

My feet are hurting but it was worth it. Heres some of the photos I took on the walk:

Ulriken, our tallest top:

Panorama from Ulriken:

From Fløi mountain:

Rundemanen:

A proud walker:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I går var det dags for 7-fjellsturen, eller 4-fjellsturen for de som synes 7 blir litt mye. Det er første gang jeg har vært med på dette så prinsessen i huset (8 år) og jeg tok 4-fjellsturen. Jeg må innrømme at jeg er veldig stolt over å ha klart det, og enda mer stolt over den standhaftige 8-åringen. Det ble mye køgåing, 8000 i fjellene byr på bra trafikk men jeg synes det var artig alikevel.

Her er noen bilder jeg tok på veien:

På baksiden av Ulriken:

Panorama fra Ulriken:

En pause på Fløifjellet:

Rundemanen:

En stolt fjellgåer:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Walking 4 mountains|4-fjellsturen”

  1. marit avatar
    marit

    Vi har noen flotte fjell rundt Bergen.Heldig er dere som kan bestige dem,veldig stolt av dere:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.