Walking 4 mountains|4-fjellsturen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Yesterday the 7-mountain walk was due, or the 4-mountains for the ones who think 7 is suicide. I’ve never done it before so I’m very proud of finishing it. We had a great time, I walked with our little princess (8 yo) and I’m proud of her too. We started around 9am and finished about 6pm. 8000 people participated, 5000 for the 7 mountains and 3000 for the 4 – isn’t that incredible? It was a bit crowded on the mountains but it was fun.

My feet are hurting but it was worth it. Heres some of the photos I took on the walk:

Ulriken, our tallest top:

Panorama from Ulriken:

From Fløi mountain:

Rundemanen:

A proud walker:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I går var det dags for 7-fjellsturen, eller 4-fjellsturen for de som synes 7 blir litt mye. Det er første gang jeg har vært med på dette så prinsessen i huset (8 år) og jeg tok 4-fjellsturen. Jeg må innrømme at jeg er veldig stolt over å ha klart det, og enda mer stolt over den standhaftige 8-åringen. Det ble mye køgåing, 8000 i fjellene byr på bra trafikk men jeg synes det var artig alikevel.

Her er noen bilder jeg tok på veien:

På baksiden av Ulriken:

Panorama fra Ulriken:

En pause på Fløifjellet:

Rundemanen:

En stolt fjellgåer:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. marit sier:

    Vi har noen flotte fjell rundt Bergen.Heldig er dere som kan bestige dem,veldig stolt av dere:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.