Mountain biking|En herlig sykkeltur på fjellet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Last Wednesday our young prince wanted to go for a bike ride – he knew an awesome route he wanted to try. I needed the exercise since I’m going the 4-mountain-tour this weekend. The others in the house are going the 7-mountain-tour but I’m not in shape for that yet. :)

After a long ride with though hills it was great to getting up there, awesome view and it was fun to see the old farm in such a good shape. People lived her till 1952 but now it is a museum. If the owner is there you can get a cup of coffee and some waffles. The place were in ruins not long ago but one guy built it up again.

Our route. (click here for Google Maps).

Stallane.

On our way up we met a few curious ones.

Through a cozy wood.

Nyances on the mountain.

Jordalsvannet. (lake)

A proud biker.

View from Stallane.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Forrige onsdag hadde prinsen i huset lyst til å ta en sykkeltur – han visste om en fin rute vi kunne ta. Jeg trengte litt trim spesielt med tanke på at jeg skal gå 4-fjellsturen sammen med mellomste i helgen så jeg ble veldig glad for at han spurte. De andre skal ta 7-fjellsturen, den er jeg ikke helt klar for ennå.

Det var fantastisk å komme opp på fjellet etter en lange og tunge bakker, utsikten der oppe var super. Oppe i fjellet kikket vi litt på Stallane, der bodde det folk til 1952 men nå er det et museum og folk kan ta seg en kopp kaffe med vafler om det er folk der. Det er utrolig flott der, man kan lett se at det har gått flere tusen timer med arbeid, før lå stedet i ruiner.

Ruten vår. (klikk her for Google Maps).

Stallane.

På veien opp møtte vi noen nysgjerige sauer og lam.

Gjennom en koselig skog.

Nyanser i fjellene.

Jordalsvannet.

En stolt syklist.

Utsikt fra Stallane.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. marit sier:

    .Flotte bilder,vakker natur.Det var sikkert en fin tur:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.