Igor the amazing iPhone artist|Igor den fantastiske iPhone-artist

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Check out this photo by Igor Cheban, he made this on an iPhone using Brushes! Isn’t it amazing? Below the image is a video of how he did it. Btw its not only on iPhone he draws. (link to Instagram below)

Mr. Whiskers loves Raspberry Sorbet – Igor Cheban:
mr whiskers

Link to his Instagram.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Sjekk ut dette bilde tegnet av Igor Cheban, det er tegnet på en iPhone av alle ting, med appen Brushes! Er det ikke utrolig? Under bildet er en video av hvordan han tegnet dette. (Det er forresten ikke bare på iPhone han er flink til å tegne, se lenke til Instagram under)

Mr. Whiskers loves Raspberry Sorbet – Igor Cheban:
mr whiskers

Lenke til hans Instagram.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.