The bread lady|Brød-damen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was in the city center today and was surprised to see this art-project, a lady sculpture made of bread. I talked a little with the artist, she told me it took a lot of hard work to shape the bread. She hoped though that it was eaten a bit faster. 🙂 I thought it was awesome:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg var innom Bergen sentrum i dag og ble overrasket da jeg så denne damen laget av brød. Hun fortalte at det hadde vært veldig vanskelig å lage henne, den er av brød tvers gjennom og det var vanskelig å forme det. Hun sa også at hun hadde håpet på at den ble spist opp litt raskere. 🙂 Et kjempespennende innslag synes jeg:

Jeg tror hun het Nina og det hørtes ut som hun opprinnelig var fra Sverige.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. My Journey sier:

    What an amazing piece of artistry! She certainly has considerable talent to be able to create a sculpture from such a medium. I’m sure the pigeons are enjoying their treat as well.

  2. FishHawk sier:

    That is indeed an incredible work of art–albeit a little creepy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.