The bread lady|Brød-damen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I was in the city center today and was surprised to see this art-project, a lady sculpture made of bread. I talked a little with the artist, she told me it took a lot of hard work to shape the bread. She hoped though that it was eaten a bit faster. 🙂 I thought it was awesome:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg var innom Bergen sentrum i dag og ble overrasket da jeg så denne damen laget av brød. Hun fortalte at det hadde vært veldig vanskelig å lage henne, den er av brød tvers gjennom og det var vanskelig å forme det. Hun sa også at hun hadde håpet på at den ble spist opp litt raskere. 🙂 Et kjempespennende innslag synes jeg:

Jeg tror hun het Nina og det hørtes ut som hun opprinnelig var fra Sverige.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “The bread lady|Brød-damen”

  1. My Journey avatar

    What an amazing piece of artistry! She certainly has considerable talent to be able to create a sculpture from such a medium. I’m sure the pigeons are enjoying their treat as well.

  2. FishHawk avatar

    That is indeed an incredible work of art–albeit a little creepy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.