Dance to the people 2|Dans til folket 2

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]On our way to the cinema to see Despicable me we suddenly saw this in a store window:

Its a group of dancers (esc ungdomskompani (esc youthcompany)) who interpret limits, being on the “right” side, outside, within and “not online”. I think. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi var på kino i går og så Grusomme meg, på veien dukket disse opp:

En artig greie, info fra Teatergaragen:

I arbeidet med de tre koreografiene i “Offline” tolker esc ungdomskompani tanker rundt grenser: å bryte grenser versus å holde grenser, å være utenfor, annerledes, ikke på nett versus å være på den “rette” siden. Om den rette siden i det hele tatt finnes?
De unge danserne beveger seg i offline, slik det defineres i filmredigering: I grovklippen bearbeides bildene fra en lavere oppløsning, i kornete, røffere kvalitet. I offline er bildene utflytende og ikke fullt så skarpe før dataene overføres til online hvor det klippes i maksimal kvalitet.


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.