Pallet stroke|Palleslag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Typos are fun and I see them often out there. I should be careful mocking them though since I often do this myself. This was was funny though, when some store setup a sale they often place them on pallets and create a “pallet sale” where the products are placed on a pallet – Pallet Sale. They wrote sale wrong though and wrote slag, which means stroke/punch. I feel silly now writing this whole explanation..

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det store Palleslaget? 🙂 Jeg tok dette bilde i romjulen på Sletten i Bergen, en morsom feil syntes jeg.

VG har flere morsomme i dag.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Pallet stroke|Palleslag”

 1. Fjordlykke avatar

  Fikk den lykten til jul:) Oj nå fikk jeg lyst å kjøpe en! Hadde vært stilig med to. Men nei nei nei, spareår… Må ha penger til strømregningen:(

  He he, palle slag:) Herlig

  1. oyvind avatar

   Jeg tror faktisk de var tom nå, ja vi må osgså spare til strømregningen 🙂

 2. marit avatar
  marit

  Jeg fikk nesten “slag” da jeg så kor billig lykten var:)

  1. oyvind avatar

   Typisk etter jul..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.