Pallet stroke|Palleslag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Typos are fun and I see them often out there. I should be careful mocking them though since I often do this myself. This was was funny though, when some store setup a sale they often place them on pallets and create a “pallet sale” where the products are placed on a pallet – Pallet Sale. They wrote sale wrong though and wrote slag, which means stroke/punch. I feel silly now writing this whole explanation..

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det store Palleslaget? 🙂 Jeg tok dette bilde i romjulen på Sletten i Bergen, en morsom feil syntes jeg.

VG har flere morsomme i dag.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

  1. Fjordlykke sier:

    Fikk den lykten til jul:) Oj nå fikk jeg lyst å kjøpe en! Hadde vært stilig med to. Men nei nei nei, spareår… Må ha penger til strømregningen:(

    He he, palle slag:) Herlig

  2. marit sier:

    Jeg fikk nesten “slag” da jeg så kor billig lykten var:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.