bergen in winter

Bergen dressed by winter|Bergen i sin vinterdrakt – en tur på Ulriken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I decided to walk up Ulriken today to get rid of some Christmas-calories, but I should have checked the forecast first. At the top the wind measured 18-20 m/s (34-38 knots). I got to the top, ate lunch, took some pictures and ran down again. 🙂

bergen panorama
Panorama with IOS5 works nicely. 🙂 Doesn’t Bergen look nice in winter too?

vind på ulriken
Windy on my way to the top.

bikepath
I have to cycle down here once, but not in winter.

rabbit tracks
Rabbit-tracks.

ulriken

bergen in winter

vinterbergen [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag tok jeg meg en tur på Ulriken for å gå av meg litt julemat, men jeg skulle visst ha sjekket værmeldingen først. Da jeg trasket siste stykket begynte vinden å øke på. Fra måledata på Ulriken ser jeg at det var ca 18-20 m/s da jeg var der. På toppen knipset jeg noen bilder, spiste noen skiver i full fart og seilte ned igjen. 🙂

bergen panorama
Panorama med IOS5 fungerte greit. 🙂

vind på ulriken
Kraftig vind på vei opp.

bikepath
Her skal jeg sykle en vakker dag, men ikke om vinteren.

rabbit tracks
Harespor.

ulriken

bergen in winter

vinterbergen

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Bergen dressed by winter|Bergen i sin vinterdrakt – en tur på Ulriken”

 1. Emily avatar

  Vakker utsikt fra Ulriken, har aldri hvert der oppe, må ta en tur en gang! 🙂

  1. oyvind avatar

   Vi må finne en dag så tar vi oss en tur. 🙂

 2. Marit avatar
  Marit

  Sikkert en flott tur,og sporty gjort i dette fæle været:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.