Bergen dressed by winter|Bergen i sin vinterdrakt – en tur på Ulriken

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I decided to walk up Ulriken today to get rid of some Christmas-calories, but I should have checked the forecast first. At the top the wind measured 18-20 m/s (34-38 knots). I got to the top, ate lunch, took some pictures and ran down again. 🙂

bergen panorama
Panorama with IOS5 works nicely. 🙂 Doesn’t Bergen look nice in winter too?

vind på ulriken
Windy on my way to the top.

bikepath
I have to cycle down here once, but not in winter.

rabbit tracks
Rabbit-tracks.

ulriken

bergen in winter

vinterbergen [/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I dag tok jeg meg en tur på Ulriken for å gå av meg litt julemat, men jeg skulle visst ha sjekket værmeldingen først. Da jeg trasket siste stykket begynte vinden å øke på. Fra måledata på Ulriken ser jeg at det var ca 18-20 m/s da jeg var der. På toppen knipset jeg noen bilder, spiste noen skiver i full fart og seilte ned igjen. 🙂

bergen panorama
Panorama med IOS5 fungerte greit. 🙂

vind på ulriken
Kraftig vind på vei opp.

bikepath
Her skal jeg sykle en vakker dag, men ikke om vinteren.

rabbit tracks
Harespor.

ulriken

bergen in winter

vinterbergen

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. Emily sier:

    Vakker utsikt fra Ulriken, har aldri hvert der oppe, må ta en tur en gang! 🙂

  2. Marit sier:

    Sikkert en flott tur,og sporty gjort i dette fæle været:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.