Terje - timelapse

Geek Monday – Best timelapse ever|Nerdemandag – beste timelapse noensinne

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Terje Sørgjerd is a fantastic photographer, heres a timelaps he took a couple of days ago, amazing:

The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Link to his page on Vimeo: Terje Sørgjerd
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Terje Sørgjerd tar fantastiske bilder, i helgen kom jeg over en timelapse han laget for noen dager siden, har dere sett noe så utrolig?:

The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Her er lenken til hans side på Vimeo: Terje Sørgjerd
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.