The dog-box|Hundeboksen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I’m not a dog owner so I’m not used to handling dogs, I saw this containment box a few days ago – aren’t these rather small? I’ve seen other shopping malls have large cages which looks a bit more comfortable.

[/lang_en]Nå har ikke jeg hund selv så jeg er ikke vant til å håndtere hunder, men jeg synes disse så litt liten ut, har sett andre kjøpesentere med litt større bur. Måtte bare ta bilde. 🙂

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no][/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “The dog-box|Hundeboksen”

  1. fjordlykke.no/ avatar

    Oj!! Tror min Molly hadde fått panikk i en slik boks!! Tenker jeg unngår det. Smugler henne med i butikken (til hun blir litt større..) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.