Skywatch Friday – Morning fog|Skywatch fredag – morgentåke

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Fyllingsdalen this morning:

IMG_0056_stitch

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Fyllingsdalen i morges:

IMG_0056_stitch

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. Mr G.A.G. sier:

  WOW! This looks A-M-A-Z-I-N-G!

 2. Gwendolyn sier:

  What a peaceful and eautiful picture. Thanks for sharing.

 3. Gagay sier:

  Hi!!!

  My Triple Medical BlogThing Game is over. And I just recently posted the winners also!!!

  Thank you so much for sponsoring my game!! You can check here to where you gotta send the sponsorship you have to send!!!

  I owe you the success of my celebration!!! Thank you so much and Happy Holidays!!!

  Ping me if there are any problems.

  Walking Newspaper
  Pinoy Medical Doctor
  The Latest Buzzzz
  .-= Gagay´s last blog ..Tiger Woods Mistresses =-.

 4. Spøkelsesvær! Jeg slet da jeg kjørte til jobb i går. Det var virkelig tåkelagt! Jeg så bare en meter foran bilen, i tillegg til at det var helt mørkt. Ikke hjalp det å bruke langlysene heller. Gjett om en som kom for sent på jobb. Ekstra kjipt når elevene sitter og venter på å få utdelt tentamen:(

  Ønsker meg tåkelys til jul. Kanskje de har noen kule jeg kan montere på bilen?
  .-= Festus og Lillepus´s last blog ..Vi du ha deilig juleduft i huset, anbefaler jeg sirupssnippbaking! =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.