Sverresborg

Sverresborg an evening|Sverresborg en kveld

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I took these the other day, I tried to fetch the light as it was that evening. The castle is Sverresborg. This is my attribution to Skywatch Friday and Petunias heavenly #56. 🙂 Sverresborg

Sverresborg

Sverresborg

And an attempt of tilt shift. 🙂
Sverresborg tilt shift[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det var en mørk og stormfull aften… Prøvde å fange opp den mørke stemningen over Sverresborg tidligere denne uken. Dette blir mitt bidrag til Skywatch Friday og Petunias himmelsk #56. 🙂 Sverresborg

Sverresborg

Sverresborg

Og så et forsøk på Tilt shift. 🙂
Sverresborg tilt shift[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

8 kommentarer til “Sverresborg an evening|Sverresborg en kveld”

 1. Tanya avatar

  they look so magical!

 2. Randi's Tanker avatar

  Dramatisk himmel over Sverresborg! Ønsker deg en riktig god helg.

 3. Marit - Torvgata avatar

  Stemningsfulle og spennende bilder!

 4. Inge avatar

  Spændende billeder..

 5. SigridfraEnget avatar

  Så herlige bilder!

 6. TorAa avatar

  Du skaper en helt unik stemning med disse bildene.

  btw. Jeg vokste opp på Sverresborg. Ikke der du tror, men i en villa på Bygdøy (Oslo) som bar det navn.

 7. Melusine avatar
  Melusine

  Flotte og dramatiske bilder!

 8. monika avatar

  flotte himmelbilder

  monikaklemma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.