Sverresborg an evening|Sverresborg en kveld

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I took these the other day, I tried to fetch the light as it was that evening. The castle is Sverresborg. This is my attribution to Skywatch Friday and Petunias heavenly #56. 🙂 Sverresborg

Sverresborg

Sverresborg

And an attempt of tilt shift. 🙂
Sverresborg tilt shift[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det var en mørk og stormfull aften… Prøvde å fange opp den mørke stemningen over Sverresborg tidligere denne uken. Dette blir mitt bidrag til Skywatch Friday og Petunias himmelsk #56. 🙂 Sverresborg

Sverresborg

Sverresborg

Og så et forsøk på Tilt shift. 🙂
Sverresborg tilt shift[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

8 Responses

 1. Tanya sier:

  they look so magical!

 2. Dramatisk himmel over Sverresborg! Ønsker deg en riktig god helg.

 3. Stemningsfulle og spennende bilder!

 4. Inge sier:

  Spændende billeder..

 5. TorAa sier:

  Du skaper en helt unik stemning med disse bildene.

  btw. Jeg vokste opp på Sverresborg. Ikke der du tror, men i en villa på Bygdøy (Oslo) som bar det navn.

 6. Melusine sier:

  Flotte og dramatiske bilder!

 7. monika sier:

  flotte himmelbilder

  monikaklemma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.