Viper or Smooth snake?|Snok eller hoggorm?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We met this litle guy today on the trip today, is it a Viper (Vipera berus) or a Smooth snake (Coronella austriaca)?

We decided not to hug it in case it was a viper, wich is poisonous.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi møtte på denne lille krabaten i dag da vi var på Munkebotn og grillet, er det en hoggorm eller snok? 🙂

Vi bestemte oss for å ikke gi den en suss i tilfelle det var en hoggorm. :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Viper or Smooth snake?|Snok eller hoggorm?”

 1. oyvind avatar

  🙂 we played safe and avoided any accidents. 😀

 2. Kim avatar
  Kim

  Det er en snok 🙂

 3. Jens Peter avatar
  Jens Peter

  Det er en huggorm, det ses tydelig på sigsag mønstret på ryggen. Snoken er svart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.