Reflections on the road|Refleksjoner i farten

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Rush traffic is getting worse every week here in Bergen but while we wait for better collective transport I use the time to reflect on things. Either stuff that concerns my job or plans for the afternoon when eventually coming home. And of course if the moment permits it I grab the camera and take a photo out the window of my car. Like this one, reflections:

I adjusted it a little, in case you wonder. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Rushtrafikken i Bergen blir verre og verre, men mens man venter på bedre løsninger på kollektivtransport så kan man ikke gjøre annet enn å sitte der. Da benytter jeg tiden til å reflektere over ting som har skjedd i løpet av dagen eller fundere på hva som skal gjøres på ettermiddagen når jeg eventuelt kommer hjem. Eller, om situasjonen tillater det så hiver jeg opp kameraet og tar et bilde ut vinduet. Som her, refleksjoner:

Jeg trikset forresten litt med bildet, i tilfelle du lurer. 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

5 kommentarer til “Reflections on the road|Refleksjoner i farten”

 1. Maria G avatar
  Maria G

  Superhärlig och fin bild!
  Trevlig helg!

  1. oyvind avatar

   Takk Maria! Håper du også får en fin helg!

 2. Petunia avatar

  Jeg hadde trodd at kaoset ville bli totalt da de i april stengte vel 1 km av Fanaveien og vi måtte kjøre Fana, Os, Milde for å komme oss sør- vestover i bydelen, men det har gått veldig smertefritt – faktisk. Jeg jobber i nærheten av der jeg bor, så denne omleggingen av kjøremønsteret berører ikke meg daglig da, men jeg må av og til kjøre/hente min mann på jobb oppe ved Lagunen, men har (bank i bordet) aldri måtte stå lenge i kø.
  Men jeg er generelt enig med deg at trafikksituasjonen i Bergen ikke er holdbar og det hjelper ikke å straffe bilistene for at de kjører i egne biler. Man er pokker nødt til det for selv med bybanen, er offentlig transport alt for dårlig tilrettelagt og ikke alle kan benytte seg av buss/bybane heller.
  Kjempefin bilde – selv med litt redigering;)

 3. Emm avatar

  I used to spend up to three hours a day in traffic in South Africa and it is such a relief to be able to commute on the train each day in London. I don’t use the time to think often but I do read a lot.

 4. Melusine avatar
  Melusine

  Flott bilde av refleksjoner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.