Reflections on the road|Refleksjoner i farten

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Rush traffic is getting worse every week here in Bergen but while we wait for better collective transport I use the time to reflect on things. Either stuff that concerns my job or plans for the afternoon when eventually coming home. And of course if the moment permits it I grab the camera and take a photo out the window of my car. Like this one, reflections:

I adjusted it a little, in case you wonder. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Rushtrafikken i Bergen blir verre og verre, men mens man venter på bedre løsninger på kollektivtransport så kan man ikke gjøre annet enn å sitte der. Da benytter jeg tiden til å reflektere over ting som har skjedd i løpet av dagen eller fundere på hva som skal gjøres på ettermiddagen når jeg eventuelt kommer hjem. Eller, om situasjonen tillater det så hiver jeg opp kameraet og tar et bilde ut vinduet. Som her, refleksjoner:

Jeg trikset forresten litt med bildet, i tilfelle du lurer. 🙂

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

5 Responses

 1. Maria G sier:

  Superhärlig och fin bild!
  Trevlig helg!

 2. Petunia sier:

  Jeg hadde trodd at kaoset ville bli totalt da de i april stengte vel 1 km av Fanaveien og vi måtte kjøre Fana, Os, Milde for å komme oss sør- vestover i bydelen, men det har gått veldig smertefritt – faktisk. Jeg jobber i nærheten av der jeg bor, så denne omleggingen av kjøremønsteret berører ikke meg daglig da, men jeg må av og til kjøre/hente min mann på jobb oppe ved Lagunen, men har (bank i bordet) aldri måtte stå lenge i kø.
  Men jeg er generelt enig med deg at trafikksituasjonen i Bergen ikke er holdbar og det hjelper ikke å straffe bilistene for at de kjører i egne biler. Man er pokker nødt til det for selv med bybanen, er offentlig transport alt for dårlig tilrettelagt og ikke alle kan benytte seg av buss/bybane heller.
  Kjempefin bilde – selv med litt redigering;)

 3. Emm sier:

  I used to spend up to three hours a day in traffic in South Africa and it is such a relief to be able to commute on the train each day in London. I don’t use the time to think often but I do read a lot.

 4. Melusine sier:

  Flott bilde av refleksjoner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.