No fish weekend|Ingen fisk i helgen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
We’ve been down to Grønskjæret a few times this weekend to try to catch some fish to Findus but without any luck. Are there fish left in the ocean? They didn’t even nibble! Maybe we need to try a different place next time. Maybe Kvernevika, we usually get fish there – the downside is some neighbours yelling at us there for fishing there.

Grønskjæret

Grønskjæret

Grønskjæret
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Vi har vært noen ganger på Grønskjæret i helgen for å prøve å få litt fisk til Findus men uten hell. Er det tomt for fisk i havet mon tro? De nappet ikke engang! Frekt. Kanskje vi skal prøve et annet sted neste gang. I Kvernevika får vi alltid fisk, ulempen er at naboene kommer løpende og kjefter. De mener det ikke er lov å fiske i havet der.

Grønskjæret

Grønskjæret

Grønskjæret

5F32BE78-D2A9-415A-8F65D610387B7889-F9894320-77FE-4661-81B28FA08D43E286
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.