Pepperkake F35 fly

Ginger F35 fighters|Pepperkake F35-jagere

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det ble mye oppstyr da Regjeringen postet koselig bilde av pepperkakebaking og F35-jagerfly. Så i forbindelse med at USA ba Norge om hjelp i Syria tenkte jeg det passet med et julekort til Obama:

Pepperkake F35 fly

Her er opphavet:

Julebaksten i @kampfly_no er i gang! #F35 #kampfly #forsvarsdep @regjeringen #forsvaret

Et bilde publisert av regjeringen (@regjeringen) mandag 07. Des.. 2015 PST

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Mulig jeg dummer meg litt ut men det får helle våge seg. Vi lever jo bare x antall ganger.

(kampfly.no)

Jeg har sett verre ting bli laget av pepperkakedeig, synes flyene var fine jeg. 🙂
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
When our government posted a cozy Instagram baking ginger F35-fighters people went crazy calling it blasphemy. At the same time Obama requested help from Norway in Syria – so I took the liberty of creating a christmas greeting to Obama:

Pepperkake F35 fly

Here is the original F35:

Julebaksten i @kampfly_no er i gang! #F35 #kampfly #forsvarsdep @regjeringen #forsvaret

Et bilde publisert av regjeringen (@regjeringen) mandag 07. Des.. 2015 PST

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js[/lang_en][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.