Ginger F35 fighters|Pepperkake F35-jagere

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det ble mye oppstyr da Regjeringen postet koselig bilde av pepperkakebaking og F35-jagerfly. Så i forbindelse med at USA ba Norge om hjelp i Syria tenkte jeg det passet med et julekort til Obama:

Pepperkake F35 fly

Her er opphavet:

Julebaksten i @kampfly_no er i gang! #F35 #kampfly #forsvarsdep @regjeringen #forsvaret

Et bilde publisert av regjeringen (@regjeringen) mandag 07. Des.. 2015 PST

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Mulig jeg dummer meg litt ut men det får helle våge seg. Vi lever jo bare x antall ganger.

(kampfly.no)

Jeg har sett verre ting bli laget av pepperkakedeig, synes flyene var fine jeg. 🙂
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
When our government posted a cozy Instagram baking ginger F35-fighters people went crazy calling it blasphemy. At the same time Obama requested help from Norway in Syria – so I took the liberty of creating a christmas greeting to Obama:

Pepperkake F35 fly

Here is the original F35:

Julebaksten i @kampfly_no er i gang! #F35 #kampfly #forsvarsdep @regjeringen #forsvaret

Et bilde publisert av regjeringen (@regjeringen) mandag 07. Des.. 2015 PST

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js[/lang_en][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.