Spring is here|Våren er her

[lang_en]bilde av tre med blomster på i nygårdsparkenFinally the spring is here. Though winter wasn’t though this time its always good to be reset by green grass and flowers.[/lang_en][lang_nb-no]bilde av tre med blomster på i nygårdsparkenEndelig er våren her. Selv om vinteren ikke var særlig tøff så er det alltid godt å starte kroppen på nytt til grønt gress, blomster og fuglekvitter.[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.