Steng nettet og se hva som skjer da

Er det ikke slik at mobile applikasjoner stort sett er avhengig av tjenester på Internet og Internet som tjenestevei? Hvordan kan man da si at mobile applikasjoner vil bli større enn Internet? Det finnes jo ikke GSM-servere som tilbyr samme tjenester, eller har jeg misforstått artikkelen jeg leste i VG i dag? (Se link under) Om man stenger ned Internet, hva skjer da med de mobile applikasjonene? 🙂 Jeg tror ikke man får sjekket så mange bussruter.

At Apples App Store har 65000 apps er vel ikke så veldig imponernde, for å bruke samme språk som VG; Internet har litt flere enn 65000 programmer man kan laste ned. 🙂

Her er forresten en morsom snutt som artikkelforfatter bør titte litt på 🙂

Link til artikkelen : VG

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.