Når musikk gir meg gåsehud

Jeg er på en måte etter evig leit etter hendelser som gir meg frysninger, spesielt i show som Norske Talenter etc og lignende konsepter. Stephen Brandt-Hansen er en kar som gav meg en slik opplevelse da jeg så ham på svenske Talang. Hæ? En nordmann i Svenske Talenter? Jeg trodde først at det var en spøk men etterhvert forklarte han at han bodde i Sverige og drømte å bli kjent, dra på turne og leve av talentet sitt. Da han begynte å synge fikk jeg frysninger, og det ble bare bedre og bedre. Publikum jublet, juryen reiste seg, selveste Bert Karlsson begynte å gråte – stort! Bert er ikke hvilken som helst person, han har fått frem mange talenter og driver på med det utroligste. Det står respekt av Stephens talent. Her er han:

Media skriver om hvor irritert svenskene er på at en nordmann blir så populær i Talang, og de kaller han en kjent artist i Norge siden han har vært med på noen stykker og har gitt ut musikk. Dette kan bli morsomt, spesielt når svenskene skal begynne å stemme. Svenskene skriver at de føler seg lurt.

Tenk om han vinner Talang? 🙂

Saken er jo at Bert har invitert Stephen, og da er jo det ingen diskusjon vel? Svenskene skriver også at folket er splittet, det forstår jeg godt – for han har jo talent!

Men.. det er kanskje litt mystisk at tidligere videoer fra både YouTube og NRK plutselig er borte.

Andre lenker: VG, VG, VG, Expressen.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.