English

[lang_en]I’ve redecided to write in english, again. Maybe Google soon will offer translation from english to norwegian. I’m trying to activate a translation plugin but I don’t like the look of it. Those flags keeps spreading all over the place. :)[/lang_en][lang_nb-no]Jeg har ombestemt meg, igjen, for å skrive på engelsk. Kanskje Google en gang i fremtiden vil tilby oversetting fra engelsk til norsk. Jeg prøver å aktivere en plugin for oversettelser men jeg liker ikke helt måten den gjør det på. Flaggene blir plassert i hytt og pine. :)[/lang_nb-no]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “English”

 1. Rolf-Arne avatar
  Rolf-Arne

  Hola bandola

  🙂 Str til med den karen? Jeg traff p en gammel felles bekjent av oss her om dagen. Ikke irl, men via mail. Den godeste Manuel V.

  Jeg har ikke mailadressen din, s jeg skriver her. Mailadressen min fr du i denne kommentaren, s hvis du sender meg en mail s skal du f Manuels adresse av meg.


  Roffe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.