English

[lang_en]I’ve redecided to write in english, again. Maybe Google soon will offer translation from english to norwegian. I’m trying to activate a translation plugin but I don’t like the look of it. Those flags keeps spreading all over the place. :)[/lang_en][lang_nb-no]Jeg har ombestemt meg, igjen, for å skrive på engelsk. Kanskje Google en gang i fremtiden vil tilby oversetting fra engelsk til norsk. Jeg prøver å aktivere en plugin for oversettelser men jeg liker ikke helt måten den gjør det på. Flaggene blir plassert i hytt og pine. :)[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Rolf-Arne sier:

    Hola bandola

    🙂 Str til med den karen? Jeg traff p en gammel felles bekjent av oss her om dagen. Ikke irl, men via mail. Den godeste Manuel V.

    Jeg har ikke mailadressen din, s jeg skriver her. Mailadressen min fr du i denne kommentaren, s hvis du sender meg en mail s skal du f Manuels adresse av meg.


    Roffe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.