New blog setup|Nytt blogg-oppsett

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
I did something in a hurry today, my language setup were a mess and Yahoo and Google complained on lots of stuff. When I tried to correct it I had to conclude that my language-plugin I use to write billingual posts failed to meet what I needed.

I found xLanguage plugin which seem more developed than jlanguage and installed that, corrected tags in my database and imported the new file. I hope everything is working.

Could you please leave a comment if you find anything weird?

The plugin changes the permalinks, so english users will be presented links like /lang/nb-no/ and /lang/en/, this is exciting for me.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Jeg var litt rask i vendingen i dag da jeg skulle rette opp et problem med språk-oppsettet mitt, siden Google og Yahoo klager på duplikate titler og slikt. Når jeg gjorde det merket jeg at språk-plugin jeg bruker for å skrive poster både på engelsk og norsk ikke holdt mål og rotet det skikkelig til for meg. Jlanguage holder dessverre ikke lenger til mitt bruk.

Jeg fant xLanguage i full fart og den ser litt mer utviklet ut så jeg installerte den, rettet tags i databasen min og importerte nye filer. Jeg håper alt virker nå..

Kan du gi meg en lyd om du finner ting som ikke helt stemmer? Jeg er litt spent på hvordan det går med nynorske lesere…
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “New blog setup|Nytt blogg-oppsett”

 1. Nicole avatar
  Nicole

  Looks like it’s working right 🙂

  Nicole’s last blog post..Another day, another walk

 2. Nicole avatar
  Nicole

  P.S.: It loads faster too now 😉

 3. Lyndi avatar
  Lyndi

  Just clicked a few links and had a look around. Everything seems to be working just fine. Your blog loads very fast, I am impressed.

  Lyndi’s last blog post..Displaying Code in Content

 4. oyvind avatar

  Thanks guys! I am soooo happy! Now I can install the wp-supercache as well. 🙂 I’ve never been able to do that because of the dynamic javascripts, but now that I have language-based permalinks I can cache. Wheee!

  Thanks Lyndi and Nicole. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.