Road home from work|Veien hjem fra jobb

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Though I’d share parts of my road home from work. I never get tired of it, see why?


[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Tenkte jeg skulle dele utsikten fra veien hjemm fra jobb, deler av den. Jeg går aldri lei, men det forstår dere sikkert.

[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Road home from work|Veien hjem fra jobb”

 1. fragileheart avatar
  fragileheart

  Wow. That is just breathtaking. I can definitely see why and thank you for sharing!

 2. Peter Korkala avatar

  Øyvind, you’re really living (and working) in a nice place on earth! Thanks for sharing your road! How far is it between your home and your work?

 3. Angelika avatar

  Beautiful! 🙂

 4. oyvind avatar

  Thanks for comments guys. 🙂 Peter its about 30 minutes driving.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.