A bussy day|En bussete dag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I decided to take the bus today because my better half and the prince in the house wanted to go to the cinema to watch “How to Train Your Dragon”. I wished I could join them but I have to work while the rest has started the easter holiday. Oh well..

I hate bus-schedules because I always misread them so I always walk to the nearest bus-stop and wait. I have to take 2 buses to work, I kind of looked forward to it – its nice to sit there listen to music or a book while watching the scenery pass by. The express bus to the city center came after 2 minutes – perfect timing. But at the city center I had to wait for almost one and a half hour – they have an easter-schedule! I didn’t think of that since I felt like it was an ordinary work-day. It finally came and I made it to lunch. The shot I took is by the new tram-system we have here in Bergen, it opens soon – I look forward to test it.

I’ve fetched an easter-schedule now so I can plan my way home a little better.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg hadde planlagt å ta bussen i dag slik at de andre kunne ta bilen, de skulle se “Dragetreneren” på kino. Jeg har ikke tatt fri disse dagene før påske, må spare de til sommerferien.

Å sjekke bussruter hater jeg, så jeg pleier å gå til nærmeste buss-stopp og vente – noen ganger er jeg heldig og de fleste gangene ikke. Denne gangen kom ekspressbussen med en gang. Det er kjipt at jeg må ta to busser for å komme til jobb. I sentrum kom ikke bussen, jeg kikket en gang til på ruten som hang der og klødde meg i hodet. Jeg får vente til neste og lot en annen buss gå forbi, den kunne jeg ha tatt men det er litt lengre å gå. Det skulle jeg aldri ha gjort for bussen min kom jo aldri. Jeg kjøpte litt kaffe og fikk jobbet litt – ingen buss. Til slutt ble jeg lei og sendte melding til 2051. Da forsto jeg at det kanskje var påskeruter nå. Jeg hoppet på første og beste buss, 4 minutter før overgangsbilletten min gikk ut på tid…

Jaja, godt at jeg hadde musikk på ørene, ellers hadde jeg blitt gal av å vente. Jeg fikk tatt en bilde av bybanen og Ulriken, jeg må få meg et kamera snart. :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.