A bussy day|En bussete dag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I decided to take the bus today because my better half and the prince in the house wanted to go to the cinema to watch “How to Train Your Dragon”. I wished I could join them but I have to work while the rest has started the easter holiday. Oh well..

I hate bus-schedules because I always misread them so I always walk to the nearest bus-stop and wait. I have to take 2 buses to work, I kind of looked forward to it – its nice to sit there listen to music or a book while watching the scenery pass by. The express bus to the city center came after 2 minutes – perfect timing. But at the city center I had to wait for almost one and a half hour – they have an easter-schedule! I didn’t think of that since I felt like it was an ordinary work-day. It finally came and I made it to lunch. The shot I took is by the new tram-system we have here in Bergen, it opens soon – I look forward to test it.

I’ve fetched an easter-schedule now so I can plan my way home a little better.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg hadde planlagt å ta bussen i dag slik at de andre kunne ta bilen, de skulle se “Dragetreneren” på kino. Jeg har ikke tatt fri disse dagene før påske, må spare de til sommerferien.

Å sjekke bussruter hater jeg, så jeg pleier å gå til nærmeste buss-stopp og vente – noen ganger er jeg heldig og de fleste gangene ikke. Denne gangen kom ekspressbussen med en gang. Det er kjipt at jeg må ta to busser for å komme til jobb. I sentrum kom ikke bussen, jeg kikket en gang til på ruten som hang der og klødde meg i hodet. Jeg får vente til neste og lot en annen buss gå forbi, den kunne jeg ha tatt men det er litt lengre å gå. Det skulle jeg aldri ha gjort for bussen min kom jo aldri. Jeg kjøpte litt kaffe og fikk jobbet litt – ingen buss. Til slutt ble jeg lei og sendte melding til 2051. Da forsto jeg at det kanskje var påskeruter nå. Jeg hoppet på første og beste buss, 4 minutter før overgangsbilletten min gikk ut på tid…

Jaja, godt at jeg hadde musikk på ørene, ellers hadde jeg blitt gal av å vente. Jeg fikk tatt en bilde av bybanen og Ulriken, jeg må få meg et kamera snart. :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.