Calm before the storm|Stille før stormen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

We were in the city centre today and parked on the top floor of a parking house. The view from there is awesome, we can se all the roofs of The Warf/Bryggen which is famous for Bergen. Its fun to get the chance to watch it from that angle.

There is a storm forcast today, as you can check here, and all the small fishing boats come to the safe haven, the whole port is filled with them. Them storm hasn’t built up yet, but I notice its blowing 35 miles pr hour right now at the oil platform west of us. Right here its only 23 mph now, for now.[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Vi var i sentrum en tur i dag og parkerte på øverste trinn i parkeringshuset ved Rosenkrantz. Utsikten der er morsom, man kan se takene på mesteparten av Bryggen. Artig å se den fra en slik vinkel.

Det er meldt storm i dag, og alle de små fiskebåtene har kommet inn i stille farvann. Hele havnen er fyllt opp av dem. Vi merker ikke så mye til stormen her ennå, men ser at det bygger seg opp. På Flesland er det ca 61 Km/t i vindkastene men et gjennomsnitt på 35. På Ekofisk ser jeg at det er oppe i 87 km/t, det er vel ganske heftig.. Og det kommer mot oss.[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. fragileheart sier:

    Wow that is quite a nice view 🙂

    How did the storm go? Was it bad? I know you’re ok because you’ve been posting in the EC forums ;P

  2. Nicole sier:

    Awesome view indeed!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.